QUI SOM?

Som un grup d’entitats de l’economia social: productors/es, restauradors/es, serveis comerços locals que ens hem unit per crear la Moneda Social La Mola.

El projecte neix a mitjans del 2020 amb 11 projectes de l’ESS. Actualment hi ha 25 projectes adscrits entre Terrassa i rodalies.

Està administrada democràticament i legalment per La Llançadora, Xarxa d’Economia Social i Solidària de Terrassa, associació sense ànim de lucre.

L’Assemblea de la Mola, constituïda pels projectes adherits i que sustenta la moneda amb la seva produccció, és qui decideix i controla l’emissió de les moles.

Logo La Natural Coopmunicació
La Natural Coopmunicació

Projecte especialitzat en Comunicació Creativa, Social i Responsable, amb valors de cooperació, col·laboració i responsabilitat social. Donem visibilitat i creem contingut per projectes mitjançant Plans i campanyes de comunicació, Disseny de pàgines web, Disseny gràfic, Gestió xarxes socials.

Oferim diferents serveis de comunicació amb pressupostos personalitzat.

Comunicació i transport

Logo sprintcoop - Productivitat i valors
Sprintcoop

Som una cooperativa sense ànim de lucre constituida el 2016 amb el propòsit d’impulsar la creació i consolidació de llocs de treball productius i que permetin la felicitat de les persones que els ocupen.

Participem com a tècnics en acompanyament de l’Ateneu Cooperatiu del Vallès Occidental.

Servei de gestió fiscal i assessorament comptable des de 89 euros/mes.

Educació i formació

Logo sprintcoop - Productivitat i valors
La Terrassenca

Missatgeria local i comarcal amb vehicles de zero emissions.

Ciclologística, última milla amb tricicles de càrrega per a la distribució urbana.

Gestió del servei a domicili de Mercats i Ass de consum.

Transport i custodia del material per a formacions de circulació vial a les escoles.

Servei de transport de mercaderies, servei a domicili i més.

Comunicació i transport

Logo L'Egarenca - ecobotiga cooperativa
L'Egarenca

L’Egarenca és l’ecobotiga cooperativa de Terrassa. Som una associació sense ànim de lucre que fomenta el consum responsable des de l’any 2001. La formem un grup de famílies que ens organitzem per aconseguir aliments i altres productes seguint criteris de sostenibilitat, de proximitat i socials.

Alimentació

Logo Alternativa3
Alternativa 3

Som una cooperativa que ofereix una alternativa responsable, sostenible i de qualitat al consum de productes com el cafè, el cacau i el sucre.

Alimentació

Logo Malarrassa
Malarrassa

L’informatiu local Malarrassa pretén er una eina de comunicació i informació de i sobre la pròpia experiència associativa i organitzativa, de periodisme crític, d’investigació i de dades sobre el conjunt de la realitat; un espai documentat per a l’opinió i el debat.

Comunicació i transport

Logo La Natural Coopmunicació
Akarona

Al nostre taller tèxtil treballem amb telers d’alt lliç i tres tricotoses, que ens permet crear peces úniques i de gran valor.Treballem amb fibres naturals, com la llana, el cotó, el lli o la seda, creant teixits com mantes, bufandes, mitenes i moltes d’altres, tant per l’estiu com per l’hivern.

Vestir i regals

Logo Cristina Aragay
Cristina Aragay

Ofereixo assessorament personalitzat a les entitats que ho necessitin per organitzar-se millor la gestió administrativa i econòmica. Ajudo a crear procediments de treball a mida segons cada projecte.

Pels projectes que s’estan iniciant, ofereixo formació bàsica en temes econòmics i fiscals per tenir una bona comunicació amb la gestoria.

Educació i formació

Logo Economia del Bé Comú
Economia del Bé Comú

Avaluem, formem i acompanyem en el viatge de qualsevol tipus d’organització, empresa o institució i persones per evolucionar cap a un comportament basat en el bé comú, regenerador del medi ambient i amb impacte social positiu a la nostra comunitat.

Educació i formació

Logo Espai Sacra
Espai Sacra

Treballem amb les persones des d’una perspectiva d’acompanyament i d’aprenentatge mutu i de forma continuada, amb classes i teràpies.

La nostra finalitat, a través d’aquest acompanyament, és millorar el benestar i la consciència a nivell integratiu de la persona: tant des de l’aspecte emocional, mental i físic, com des de l’espiritual.

Salut i cures

Logo La dovella - societat cooperativa. Construcció inclusiva i social
La dovella

Cooperativa de construcció especialitzada en la reforma i la rehabilitació d’habitatges i construccions de valor arquitectònic. Part dels professionals són persones amb vulnerabilitat social. Cooperativa sense ànim de lucre on els beneficis van destinats a la reforma d’infrahabitatge.

Higiene, neteja i llar

Logo La Oka
La Oka

Entitat sense aním de lucre, gestionada per voluntaris, i va adreçada a les persones amb discapacitat intel-lectual, que finalitzen la seva etapa a l’escola d’educació especial. La nostra finalitat és aconseguir que siguin el maxim d´autonoms possible. Fem tallers de manualitats, costura, cuina, taixí.

Vestir i regals

Logo La Revolta
La Revolta

Restaurant de cuina ecològica amb opcions veganes i vegetarianes amb espai de creixement personal amb lloguer de sales i espai de benestar. Activitats culturals.

Restauració

Logo La Xicra
La Xicra

Pastisseria amb valors. La nostra activitat consta de:

  • pastisseria
  • cafeteria
  • tallers
  • servei per restaurants i cafeteries

Restauració

Logo Turó de les 9 cabres
Turó de les nou cabres

Projecte familiar de ramaderia extensiva amb ovelles i cabres. venta de carn i formatges d’elaboraió propia. També realitzem la neteja de franges forestals de Matadepera i el Parc de Sant Llorenç del Munt i la Serra de l’Obac.

Alimentació

Aquesta web utilitza galetes pròpies per al seu correcte funcionament. En fer clic en Acceptar, acceptes utilitzar aquestes tecnologies i el processament de les teves dades per a aquests propòsits.   
Privacidad