Utilitza moles!

Les monedes socials són diners alternatius que una comunitat/xarxa crea per relacionar-se des dels valors de l’autogestió, la confiança i la proximitat.

Són eines posades en mans de les persones que fomenten el canvi social i d’un desenvolupament plenament sostenible.

logo mola. Una moneda verde con una sonrisa y la palabra "mola" escrita en medio

La Mola, la moneda social de Terrassa, n’és una i s’utilitza per pagar productes i serveis dels comerços i  projectes adherits. Les persones treballadores també poden cobrar en Moles per pagar productes i serveis.

Fer servir monedes alternatives com La Mola permet reforçar l’economia de proximitat, perquè la moneda queda en el teixit afavorint l’intercanvi dins de la xarxa.

Utilitzar moles és molt senzill! Només necessites un dispositiu móvil i l’aplicació Cyclos.

Baixa a Google Play
Baixa a App store

Com funciona la moneda i com la pots fer servir?

Com a comerç et relaciones amb altres comerços de la ciutat, ja sigui perquè compres productes a altres comerços per transformar i vendre o bé per consum propi.

Si aquestes relacions les feu fent servir les Moles a banda de formalitzar una relació, es crea un circuit de moneda social que permet finançar petits projectes o reforçar el comerç local.

Per cada comerç que s’incorpora creem moles i les incorporem al compte del comerç perquè comenci a fer-les circular i que es puguin gastar. Això és el que anomenem una entitat emissora.

Vols que el teu negoci faci servir moles?

Voleu fer servir moles per enfortir el comerç local?

Aquesta web utilitza galetes pròpies per al seu correcte funcionament. En fer clic en Acceptar, acceptes utilitzar aquestes tecnologies i el processament de les teves dades per a aquests propòsits.   
Privacidad